FM3050 & FM3080 – Konfiguration

I denna artikel går vi igenom hur du konfigurerar en FM3050 och FM3080 skanner. Detta inkluderar hur du installerar skannern, lokala skanner-inställningar och hur du väljer skannern i VisitLog.

1. Ladda ned skannerdrivrutin

1. Ladda ned och kör drivrutinen, följ sedan stegen nedan.

1.1 Drivrutin installation

1. Acceptera License Agreement och klicka Install.
  2. Klicka Next.
  1. Vänta på att installationen är färdig.
  2. Klicka Finish.
  1. Vänta på att installationen är färdig.
  2. Klicka Finish.
  1. Slutligen, starta om din dator för att färdigställa installationen.

2. Lokala skanner-inställningar

Vi har skapat en konfigurationsfil med de korrekta inställningarna som krävs för våra brickor. Läs nedan om hur du importerar den till skannern.

2.1 Ladda ned FM3050-FM3080 EasySet och Config

2.2 Importera FM3050-FM3080 Config

Ladda ned EasySet och följ instruktionerna nedan för att importera konfigurationsfilen till skannern.

1. Öppna EasySet och gå till Online Device.
  1. Klicka på Configure Device. Om skannern inte visas, skanna streckkoderna nedan.
    • a) Enter Setup
    • b) USB CDC COM Port
  1. Säkerställ att Interface är inställt på USB CDC COM Port.
  2. Klicka på Open Config och välj FM3050-FM3080 Config.
  3. Klicka på Save to Device.

3. Välj skanner i VisitLog

1. Öppna VisitLog Manager och gå till Administration.
  1. Gå till Lokala inställningar.
  1. Installera VisitLogs skannerdrivrutin om du inte redan gjort det.
  2. Välj det högsta möjliga portnumret.
  3. Spara inställningarna, klicka sedan på Starta om.
Updated on augusti 17, 2023