Hur du ansluter till SQL Databas (utan databasuppgifter)

I denna artikeln går vi igenom hur du ansluter till din SQL Databas utan databasuppgifter. Detta kräver minst en klient med VisitLog som redan är ansluten till SQL Databasen.

Börja med att gå till en klient som har VisitLog installerat samt är ansluten till er SQL Databas.

1. Öppna Utforskaren på klienten och klistra in sökvägen: C:\ProgramData\VisitLog.
  2. Kopiera filen providersettings_visitlog.dat och lägg filen på ett USB-minne.
  1. Öppna Utforskaren på klienten som du vill ansluta till SQL Databasen och klistra in sökvägen: C:\ProgramData.
  2. Skapa en ny mapp (Ctrl+Skift+N) och döp den till VisitLog.
  1. Öppna den nya mappen. Anslut ditt USB-minne och kopiera filen providersettings_visitlog.dat och klistra in den i mappen.
  1. Starta VisitLog, klart.