Hur du ansluter VisitLog till en databas (med databasuppgifter)

I denna artikel går vi igenom hur du ansluter VisitLog till din databasserver. Detta kräver att du har alla nödvändiga databasuppgifter tillgängliga.

1. Försök att starta valfri VisitLog applikation. Detta öppnar databasanslutningsguiden om du inte redan är ansluten till en databas. Klicka Next.
  1. Om du konfigurerar VisitLog för första gången väljer du Create new database, annars väljer du Connect to existing database. Klicka Next.
  1. Klicka Next.
  1. Ange följande information och klicka på Next.
    • Servernamn
    • Användarnamn
    • Lösenord
    • Databas
  1. Klart.