Outlook plug-in - Översikt

Den här artikeln kommer att gå igenom hur du använder vårt Outlook-tillägg. Det är utformat för att hantera besökare direkt från din e-post och kalender. Detta tillägg möjliggör förbokning av besökare till VisitLog utan att lämna den bekanta Outlook-miljön.

1. Prebook visitor and invite external visitor

1. För att göra en förbokning krävs följande information:
    • Mötesdeltagare
    • Datum och tid
  2. Därefter klickar du på uppdatera för att överföra alla deltagare från kalendern. Du kan lägga till extra besökare genom att klicka på knappen Extern.
  1. Slutför förbokningen genom att klicka på Förboka i VisitLog.

2. Add visitor information

1. Efter överföringen kan du lägga till ytterligare information om besökaren genom att klicka på redigera-knappen i det övre högra hörnet.
  1. Namn och e-postadress har redan samlats in av pluginet men det rekommenderas också att lägga till:
    • Företag
    • Mobil (särskilt viktigt om de ska få en QR för incheckning via SMS).

3. Edit and remove a prebooking

Kanske har du skrivit fel eller så kommer en deltagare inte längre på mötet. Då kan du redigera eller ta bort den förbokningen från outlook.

1. Gå till den kalenderbokning som du vill redigera eller ta bort deltagare från och klicka på Hämta mina förbokningar.
  1. Förbokningar kommer att visas här där du kan redigera eller ta bort deltagare.
  2. Slutför ändringen genom att klicka på Uppdatera förbokade besökare.
Updated on augusti 23, 2023