User defined fields – Overview

I denna artikel går vi genom hur du lägger till anpassade fält till inloggningsskärmen.

1. Öppna VisitLog Manager och gå till Administration.
  1. Gå till Användardefinierade fält.

Det finns möjlighet att lägga till upp emot tre text-fält och tre list-fält.

1. Aktivera ett text-fält:
    • Ange ett namn till fältet som förklarar vad besökaren ska ange.
    • Ange tillgänglighet om du har flera placeringar.
    • Möjligt att göra fältet obligatoriskt för besökare att ange.
    • Alternativ för att rensa fältet efter att besökaren loggar in (Rekommenderas).
  2. Aktivera ett list-fält:
    • Ange ett namn till fältet som förklarar vad besökaren ska ange.
    • Ange tillgänglighet om du har flera placeringar.
    • Lägg till alternativ som besökaren kan välja. Beroende på alternativet besökaren väljer så kan en besöksbricka skrivas ut eller inte. Olika besöksbrickor kan även skrivas ut beroende på valt alternativ. Dessa inställningar nås när du redigerar ett alternativ.
    • Möjligt att göra fältet obligatoriskt för besökare att ange.
    • Alternativ för att rensa fältet efter att besökaren loggar in (Rekommenderas).
  3. Ordna fälten.
    • Bestäm ordningen på fälten genom att flytta de upper eller ner. Besökare extra fält innehåller några standardfält inlagda i VisitLog.
Updated on augusti 16, 2023